23 липня 2023 23:03

"Якби він був гарним гравцем, його б не віддали". Скандальний президент згадав, як ледь не придбав Коноплянку

Фото - ua.depositphotos.com


Президент румунського клубу ФКСБ Джиджи Бекалі розповів про те, що міг підписати українського вінгера Євгена Коноплянку ще десять років тому.


Євген Коноплянка переходить до румунського клубу ЧФР Клуж. Президент іншого гранду чемпіонату Румунії ФКСБ Джіджі Бекалі розповів, що міг підписати українця ще 10 років тому.

«Коноплянку ми повинні були взяти ще 10 років тому, коли ми грали з Севільєю. Нехай вони (ЧФР – прим. «УФ») взяли його, але якби він був хорошим гравцем, Краковія б його не відпустила».

Також функціонер порівняв цей трансфер з переходом Хуліо Баптісти до все того ж ЧФР.

«Вони підписували іншу зірку, пам'ятаєте Баптісту? А ми сміялися», – сказав Бекалі для видання Fanatik.ro.

Зазначимо, що остання гра ФКСБ проти Севільї датується ще 2007 роком: тоді іспанська команда двічі обіграла румунську у групі Ліги чемпіонів (2:0 та 2:1).

33-річний Євген Коноплянка коштував 25 мільйонів євро у лютому 2016 року за версією порталу Transfermarkt, що є найвищим показником у його кар'єрі. Наразі вартість українця оцінються у 500 тисяч євро.


Весною минулого року київське Динамо планувало провести товариський матч з ФКСБ. Однак, керівництво киян вирішило скасувати цю зустріч через скандальні висловлювання Бекалі щодо полку Азов, який президент румунського клуб назвав нацистським.


Раніше Бекалі робив скандальні заяви щодо жіночого футболу, коронавірусу та людей з нетрадиційною сексуальною орієнтацією.


Також функціонер називав головного тренера Динамо Мірчу Луческу гарантом перемог.