22 липня 2023 15:58

Доннарумма про пограбування його будинку в Парижі: "Мене знерухомили, ще погано говорю французькою, щоб пояснити, що й де в домі"

Воротар ПСЖ Джанлуїджі Доннарумма розповів подробиці, як він разом зі своєю дівчиною зазнали фізичного насильства під час пограбування їхнього будинку у Парижі.

«Вважаю, раптом опинитися вдома з незнайомими людьми о 3-й носі - найгірше відчуття, яке ви можете мати. Мене знерухомили, а моя дівчина Алесія була змушена віддати нам усе дороге. Не можу вдаватися в подробиці, триває розслідування. Зараз я їду до французької поліції, щоб спробувати відтворити разом з ними все, що сталося.


Сьогодні вранці ми з моєю нареченою були змушені залишити квартиру, щоб провести розслідування. Ми тимчасово зупинилися в готелі.


Страх був таким великим, але ще більшим був страх того, що з Алесією може щось трапитися. Я був безсилий, зв’язаний, нічого не міг зробити. Я ще погано говорю французькою, мені було важко пояснити тим людям, де що знаходиться в будинку. Тому з цим допомогла Алесія, яка досі налякана. Справді шалені моменти глибокого жаху, особливо страху за неї. Страх, що вони можуть її поранити», - сказав Доннарумма.


24-річний італієць виступає за ПСЖ з літа 2021 року.