21 липня 2023 18:04

Енджі Постекоглу: "Не відчуваю розслабленості через ситуацію з Кейном"

Головний тренер «Тоттенгема» Енджі Постекоглу поділився думками про ситуацію з можливим трансфером Гаррі Кейна до іншого клубу.


«Чесно кажучи, не відчуваю розслаблення з цього приводу. Це не так, коли думаєш: «А, та подивимося, чи станеться це, чи ні». Гаррі є дуже важливою частиною цього клубу. Не просто команди, а всього клубу.

Він така грандіозна фігура. Хоч я й не зосереджений на цьому питанні щодня, бо маю й інші справи, але щоразу, коли говорю з журналістами, ваше перше питання - про Кейна. Доведеться розібратися з цією справою. Всі, кого вона стосується, не хочуть затягувати. Не думаю, що це було б добре для будь-кого.

Не думаю, що це добре для Гаррі, не думаю, що це добре для клубу. Бо якими б ми не були сфокусованими на майбутньому, ця ситуація змушуватиме нас ходити по колу до її розвʼязання.

Але зворотна сторона цього полягає в тому, що не хочу встановлювати крайній термін, тому що це додає ще більше тиску. Хотілося б, щоб все сталося у свій час з правильних причин. Гаррі має контракт з «Тоттенгемом», тому бачу його в команді. У нього ще цілий рік угоди, йому не треба ухвалювати рішення до умовного 12 серпня.

Тому не відчуваю розслабленості, але й не тисну на клуб, вимагаючи швидшого розвʼязання питання. Не думаю, що в глибині душі хтось із нас хоче, щоб це тривало занадто довго», - сказав Постекоглу.