19 липня 2023 12:14

Іско: "Мончі - найбільш брехлива людина, яку я коли-небудь зустрічав у футболі, він напав на мене"

Колишній гравець "Севільї" Іско розповів, чому залишив клуб. У грудні поточного року 31-річний півзахисник залишив "Нервіонців" із того часу перебуває у статусі вільного агента.


"Коли Лопетегі пішов із "Севільї" і наближалося зимове трансферне вікно, я побачив багато дивних речей у клубі. По-перше, вони зателефонували моєму агенту, щоб виставите мене на трансфер, не обговоривши нічого зі мною. Тому, як тільки я почув про це, то пішов обговорити все зі спортивним директором Мончі.


Я сказав йому: "Слухай, я не знаю, що відбувається. Будь зі мною чесним, і ми все вирішимо без проблем. Я в твоєму розпорядженні. Я просто хотів дізнатися думку клубу". Він сказав мені, що якщо знайде якийсь варіант, то я піду.


Після цієї розмови Мончі почав говорити, що нібито я хочу піти із "Севільї", що було неправдою. Він почав щодня дзвонити мені і моєму агентові, вимагаючи, щоб ми підписали відповідний документ. Тому я пішов до нього знову і сказав: "Послухай, Мончі, ти не чесний ні зі мною, ні з людьми, яким говориш такі речі. Я хочу залишитися, а ви продовжуєте говорити, що я хочу піти".


І тоді виник конфлікт. Я сказав йому, що він найбільш брехлива людина, яку я коли-небудь зустрічав у футболі, і він напав на мене. Мончі підійшов до мене, схопив за шию, почалася сутичка, але нас розборонили.


Очевидно, що після цього я не хотів продовжувати грати в "Севільї", хоча мене це турбувало, бо в мене були хороші стосунки з партнерами по команді. Я не міг залишатися в клубі, спортивний директор якого напав на мене. Ніхто нічого не сказав, навіть не вибачився, ні за агресію, ні за всю брехню, яку вони поширювали. "Севілья" розірвала контракт зі мною і я пішов", - цитує Іско ТМW, посилаючись на Marca.