18 липня 2023 17:14

Джерело: XSport хоче транслювати матчі першого кола УПЛ на каналі та через кабельних операторів, а другого - через ОТТ-платформу

Tribuna.com отримала документ з пропозицією XSPORT щодо телепулу УПЛ.


Телеканал пропонує довгострокове партнерство за схемою 3+2, покривати витрати на організацію зйомки та підготовку до трансляції футбольних матчів, транслювати матчі першого кола УПЛ на цифровому ефірному каналі XSPORT і через кабельних операторів, а другого - через ОТТ-платформу, а доходи від продажів матчів на ОТТ-платформі розподілити з клубами в певній пропорції.

На даний момент XSPORT активно розвиває ОТТ-платформу, яка буде доступна на всіх цифрових платформах - WEB, Smart TV, Mobile. Особливістю платформи є платна модель - Pay-per-View, з можливістю покупки від одного матчу до пакета всіх матчів чемпіонату.

XSPORT планує продавати не підписку на сервіс, а «квиток» на матч, тобто глядач платить за перегляд конкретного матчу, або «абонемент» на матчі обраної команди. Це дозволить застосовувати специфічний digital-маркетинг для кожного матчу, а саме продавати «квитки» цільовій аудиторії.