18 липня 2023 14:08

Жоржинью вклався у платформу для інвестицій: "Після закінчення кар'єри доходи падають, але спосіб життя вже звичний. Спортсменам не варто забувати про майбутнє"

Жоржиньо придбав частину акцій додатку для інвестицій.

Як повідомляє Independent, півзахисник «Арсеналу» придбав 10% акцій додатку для інвестицій Gather, запуск якого планується цього тижня. Додаток ставить за мету популяризувати інвестування, зробивши його схожим на використання стрімінгових сервісів – його інтерфейс побудований схожим чином.

За словами Жоржиньйо, він хоче подати приклад спортсменам і спонукати їх задуматися про доходи після завершення кар'єри.

«Ви звикаєте до певного способу життя, це вам приємно. Але якщо не подумати [про майбутнє] заздалегідь, то можна виявити, що після завершення кар'єри доходи вже не ті, але ви, як і раніше, хочете вести той самий спосіб життя.

Я піднявся з самих низів і не можу дозволити собі все втратити – не люблю програвати.


Можливо, спортсмени та спортсменки інвестують неправильно або взагалі не інвестують – вони просто насолоджуються моментом, тож я думаю, що їм потрібна підтримка.


У всьому, що б ви не робили, є ризик, але я завжди прагну найбільшої безпеки. Вся справа у балансі. Ви заслуговуєте насолоджуватися моментом, але не варто забувати про те, що буде далі», – сказав півзахисник «Арсеналу» та збірної Італії.