17 липня 2023 13:40

"Умови були абсолютно виснажливими": зізнання екс-вінгера "Динамо" Вербича напередодні матчів з "Дніпром-1"

Вінгер Панатінаїкоса Беньямін Вербич, який раніше виступав за Динамо, дав коментар напередодні матчу з Дніпром-1 у другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.


Беньямін Вербич заявив, що після невдалого минулого сезону для себе налаштований у новій кампанії показати рівень.


«Я хотів розпочати підготовку до нового сезону з ясною головою та проаналізувавши свої помилки. Ви завжди повинні спочатку стежити за собою, а не іншими. Коли ви входите до ритму гри, то все по-іншому. Я дуже хочу показати найкращу версію себе та допомогти команді».


Футболіст також висловився про товариську гру з Хапоель Беер-Шева (1:1) на навчально-тренувальному зборі. У даному матчі Вербич провів на полі перший тайм та відкрив рахунок.


«Умови були абсолютно виснажливими для обох команд. Після трьох спринтів ти вже почував себе набагато втомленішим, ніж у звичайних умовах. Це, звісно, не виправдання. І інша команда грала за таких самих умов».


Також Вербич зазначив, що через майбутній спаринг із Райо Вальєкано Панатінаїкос хоче максимально добре підготуватися до протистояння з Дніпром-1 у кваліфікації до Ліги чемпіонів.


«Нас чекає ще одне дуже сильне випробування проти Райо Вальєкано, і ми хочемо провести справді гарну гру, щоб бути ще готовішими до матчів з Дніпром-1», – заявив Вербич у коментарі Sportday.

29-річний словенець виступав за Динамо з січня 2018 до липня 2022 року з паузою на оренду до Легії у другій частині сезону 2021/22;

Футболіст переходив до табору біло-синіх з Копенгагена за чотири мільйони євро, а пішов у Панатінаїкос вільним агентом. Всього за киян провів 121 матч, у яких забив 37 голів та зробив 23 результативні передачі;


У минулій кампанії за грецький клуб Вербич зміг забити три голи і зробити три асисти у 29 матчах;


Матчі між Дніпром-1 та Панатінаїкосом пройдуть 25 липня та першого серпня. Першу зустріч дніпряни зіграють номінально вдома у Словаччині.