15 липня 2023 16:04

Деклан Райс: "Великі клуби, такі як "Арсенал", цікавилися мною - важко було відмовитися"

Новачок "Арсенала" Деклан Райс в коментарі пресслужбі клубу висловив думку про перехід в цю лондонську команду.


- Я хочу подякувати всім уболівальникам "Арсеналу" за підтримку. Це було приголомшливо - багато чого відбувалося, багато спекуляцій протягом декількох місяців. Але очевидно, що як гравець ти хочеш розібратися з усіма питаннями якомога швидше, щоб облаштуватися на новому місці. Сьогодні в мене був мій перший робочий день, і я справді почуваюся як вдома.


Останні тижні були трохи важкими через мої стосунки з "Вест Хемом". Через любов і підтримку, які я відчуваю до клубу, було дійсно важко піти. У футболі виникають дивовижні можливості. Великі клуби, такі як "Арсенал", цікавилися мною, і мені було по-справжньому важко відмовитися. Є тільки одна кар'єра, і я дійсно вірю в те, що Мікель Артета будує тут, і в команду, яку він створює. Я з нетерпінням чекаю майбутнього з "Арсеналом".


Я спостерігав за "Арсеналом" протягом останніх двох сезонів і за траєкторією, якою вони рухалися. Не минулого сезону, а позаминулого вони фінішували п'ятими, але було помітно, який стиль гри застосовує Мікель. Минулий сезон був видатним, вони обійшли практично всі команди, крім "Манчестер Сіті".


Мікель і те, як він працює, команда, те, наскільки всі молоді, енергія в клубі, а також завдання повернути "Арсенал" туди, де йому саме місце, - усе це багато значить для мене. Я знаю, що фанати про Я знаю, що фанати дуже хочуть цього. Що стосується мене як гравця, то я приїхав сюди спраглим домогтися великого успіху і провести свої найкращі роки в цьому великому клубі", - сказав Райс.