11 липня 2023 17:18

"Повиннi продовжувати їх організовувати": екс-тренер "Динамо" висловив підтримку російському турніру із закордонними клубами

Фото - ua.depositphotos.com


Колишній головний тренер київського Динамо Юрій Сьомін прокоментував турнір «Кубок Матч ТБ», який організовують у Росії та де грають деякі іноземні команди.


Екс-наставник Динамо, азербайджанської Габали та низки російських клубів Юрій Сьомін висловив свою підтримку турніру під назвою «Кубок Матч ТВ», де беруть участь у тому числі й іноземні клуби, такі як Фенербахче, Габала, Црвена Звезда та Нефтчі.


«Турнір виходить цікавим, ми маємо продовжувати їх організовувати. Це, по-перше, спілкування, а по-друге, гарна нагода підготуватися до нового сезону».


Також Сьомін привітав із перемогою у Кубку Азербайджану свій колишній клуб Габалу, де також із 2015 по 2018 рр. працював український тренер Роман Григорчук.


«Обов'язково треба привітати Габалу із таким успіхом. Приємно, що керівники клубу підтримують команду та працює чудова академія. Успіхів у подальших їм, у тому числі й у єврокубках», – сказав росіянин сайту azerisport.com.