10 липня 2023 16:36

Дембеле може стати одним із капітанів "Барси". Усмана дуже люблять у команді

Усман Дембеле може стати одним із капітанів «Барселони».


Як пише Diario Sport, після відходу Жерара Піке, Серджі Бускетса та Жорді Альби одним із кандидатів на роль капітана у «Барселоні» став Дембеле.

Наступний сезон стане для Усмана сьомим у «Барселоні». Із нинішнього складу довше за команду виступають лише Серджі Роберто та Марк-Андре тер Стеген. На даний момент тільки вони є капітанами «Барси».

Дембеле дуже хоче досягти успіху в «Барсі», він прив'язаний до команди і почувається як удома. Усман продемонстрував це, коли не став активувати відступні 50 млн євро, прописані в нинішньому контракті, розрахованому до літа наступного року. «Барса» та Дембеле працюють над продовженням угоди. Хаві задоволений французом.


«Усман нас дуже приємно здивував», – каже джерело у роздягальні «Барси». Вага та статус Дембеле у команді останнім часом значно посилилися. Він підтримує дуже близькі стосунки з молодими гравцями, його поважають та люблять усі в «Барселоні».


У зв'язку з цим Дембеле став одним із кандидатів на роль капітана. Роберто і тер Стеген залишаться капітанами «Барси», а на вакантні місця у четвірці претендують Дембеле, Роберт Левандовскі та Френкі де Йонг. Зазначається, що у ідеї про призначення Усмана одним із капітанів достатньо прихильників.


Гравці "Барселони" голосуванням оберуть двох нових капітанів.