10 липня 2023 08:21

Філіппов забив два голи за "Сент-Трюйден": відома позиція керівництва стосовно українського форварда

30-річний український нападник Олександр Філіппов після призначення Торстена Фінка головним тренером Сент-Трюйдена почав забивати за бельгійська команду. Але, тепер головне, щоб керівництво клубу почало бачити українця в складі.


Керівництво бельгійського Сент-Трюйдена не надто розраховує на 30-річного українського форварда Олександра Філіппова, пише ТаТоТаке.

Сент-Трюйденом володіють японські інвестори, які використовують клуб як бізнес-проект для розкручування азіатських або молодих європейських футболістів.

У свою чергу, Олександр Філіппов під час літнього міжсезоння у складі бельгійської команди вже встиг відзначитися двома м'ячами, зігравши по тайму в чотирьох спарингах. Українець встановив остаточний рахунок (2:2) у грі проти Вестерло (першого липня), а перед тим залишив автограф у воротах суперника (3:0) під час переможного спарингу проти Десселя (24 червня).

До Сент-Трюйдена прийшов німецький наставник Торстен Фінк, у якого українець до травми був основним футболістом і забивав в єврокубках за латвійську Ригу. Тому, можливо, з цим спеціалістом все-таки Філіппов матиме шанс заграти за бельгійську команду.


Контракт українського форварда із Сент-Трюйденом розрахований до літа 2024 року.


Фото - ФК "Десна"