7 липня 2023 19:56

Трансфер Довбика в "Лаціо" під питанням: в Італії повідомили невтішну новину про форварда "Дніпра-1"

Артем Довбик входить до сфери інтересів римського Лаціо, який посів друге місце минулого сезону Серії А і зіграє на груповій стадії Ліги чемпіонів.


Раніше ми повідомляли про переговори італійців із Дніпром-1, якому належить форвард збірної України.


Однак трансфер Довбика до римського клубу може не відбутися. Лаціо розглядає кандидатури двох нападників як альтернативу форварду Сассуоло Доменіко Берарді – Зекі Амдуні зі швейцарського Базеля та Маркоса Леонардо з бразильського Сантоса.


До сфери інтересів римлян також входив форвард Торіно Антоніо Санабрія, але цей варіант відпав, оскільки гравець близький до продовження контракту з туринським клубом. Нападник Лейпцига Андре Сілва, якого також хотів запросити Лаціо, запросив надто велику зарплату.


При цьому інтерес римського клубу до Довбика знизився. Про це повідомив італійський сайт Il Messanggero.


26-річний Довбик провів минулого сезону 39 матчів у всіх турнірах, забив 29 голів і зробив вісім результативних передач.


Артем забив 24 м'ячі в рамках минулої кампанії УПЛ і став найкращим бомбардиром турніру.


Контракт форварда з Дніпром-1 дійсний до червня 2025 року.


Авторитетний портал Transfermarkt оцінює гравця у 15 мільйонів євро. Дніпряни зобов'язані перерахувати 50% від суми потенційного трансферу Довбика його попередньому клубу, датському Мідтьюлланну.

Довбик також належить до сфери інтересів іспанської Жирони, у складі якої виступає український півзахисник Віктор Циганков.