7 липня 2023 11:19

"Остапу час виходити з-під батьківської опiки": тренер розкритикував Маркевича за запрошення сина до "Карпат", навівши приклад Луческу

Відомий український футбольний тренер Олег Федорчук поділився думкою про львівські Карпати та помічника головного тренера Мирона Маркевича, його сина Остапу.


Олег Федорчук вважає, що у новому сезоні Першої ліги головним претендентом на перемогу стануть Карпати.


«Звичайно, головний претендент на підвищення у класі, це львівські Карпати. Мирон Маркевич має повну довіру з боку керівництва клубу, там люди гроші не рахують. У новому сезоні ми побачимо на 90 відсотків нові Карпати».

Фахівець заявив, що Остапу Маркевичу настав час тренувати самостійно. Також Федорчук негативно оцінив відхід сина наставника Карпат із ФК Маріуполь.

«Але всі ці рухи у Карпатах ризиковані. Кадрова революція Маркевича може спрацювати. Сина ще покликав асистентом... Остапу вже давно настав час вилізти з-під батьківського піклування, розправити крила, а він...

Маркевич-молодший взагалі не зовсім добре, як чоловік, повівся, покинувши ФК Маріуполь. Але нехай це вже буде на його совісті».

Експерт навів приклад сина головного тренера Динамо Мірчі Луческу, Развана, який очолює ПАОК.


«От у Мірчі Луческу син Разван – уже скільки років сам повноцінно працює? Багато. Тренував дуже пристойні команди – Рапід, збірну Румунії, а зараз грецький ПАОК. А що Остап Маркевич?», – сказав Федорчук в інтерв'ю «Українському футболу».


Фото - ФК "Маріуполь"