6 липня 2023 14:40

Маунт - про перехід до "Манчестер Юнайтед": "Заради цього моменту я працював довгий час"

Півзахисник Мейсон Маунт висловився про перехід у Манчестер Юнайтед.


«Думаю, за останні кілька місяців зрозуміли, що я не входжу в плани «Челсі». Як тільки я дізнався, що «Юнайтед» зацікавлений у мені, то ухвалив це рішення. Це великий клуб, у якому грали круті, культові футболісти. Я хотів бути частиною "Манчестера" із самого початку. І, очевидно, потрапити в команду раніше, щоб підготуватися до початку передсезоння, теж була моя головна мета.

Найважливішим для мене було потрапити до клубу та бути готовим у перший же день, мати можливість зустрітися з усіма гравцями, менеджером та розпочати роботу. У нас попереду великий сезон, і ми хочемо вигравати трофеї, хочемо досягти успіху. Так що так, для мене було дійсно важливо бути тут першого дня і відразу ж почати [підготовку до сезону].

За «Юнайтед» виступало багато легендарних гравців. Я спостерігав за ними в молодості і був їхнім фанатом. Отже, очевидно, зараз я відчуваю щось особливе, перебуваючи тут. Заради цього моменту я працював довгий час, починаючи з того часу, як був маленькою дитиною. Дивлячись на майбутнє, я відчуваю хвилювання», — наводить слова Маунта офіційний сайт «Манчестер Юнайтед».