4 липня 2023 17:57

Мерсон про Кейна: "Іти з АПЛ у 47-ми голах від рекорду Ширера, щоб допомогти "Баварії" виграти 97-ю Бундеслігу поспіль - навіщо йому це?"

Пол Мерсон вважає, що Харрі Кейну не варто переходити до «Баварії».


Раніше повідомлялося, що мюнхенці ведуть переговори із Кейном. Форвард "Тоттенхема" також зацікавлений у переході до "Баварії".


«Єдиний гравець, який виведе «Челсі» на новий рівень – це Харрі Кейн, тільки він здатний на це. Він поверне «Челсі» у боротьбу за чемпіонство.

Якщо «Челсі» підпише Кейна і не фінішує у першій четвірці, то щось явно не так – наскільки велика різниця, яку внесе Кейн.

Минулого сезону він забив 30 голів у чемпіонаті за «Тоттенхем», лише уявіть! З ким він грає у «шпорах»? Фактично він має все робити сам. Якщо він залишиться у «шпорах» наступного сезону разом із Джеймсом Меддісоном, страшно подумати, скільки голів він заб'є.

Я нізащо на світі не хотів би, щоб Кейн перейшов до «Баварії». Навіщо, будучи в 47 голах від рекорду Алана Ширера в АПЛ, переходити в «Баварію» і допомагати їй виграти Бундеслігу в 97-й раз поспіль? Навіщо йому це? – написав Мерсон у колонці для Sky Sports.


Ширер забив 260 голів у АПЛ, на рахунку Кейна 213 м'ячів.