28 червня 2023 19:04

Саррі шукає варіанти для заміни Іммобіле

Римський "Лаціо" склав список нападників, які в найближчому майбутньому можуть замінити Чіро Іммобіле. Після кількох невеликих травм ефективність 33-річного форварда знизилася. Цього сезону він забив лише 12 голів у Серії А, що далеко від його звичайного рівня, коли він перевищував планку в 30 або навіть 40 м'ячів у всіх турнірах.


За інформацією Footmercato, президент "Лаціо" Клаудіо Лотіто вже запросив у тренера Мауріціо Саррі характеристики потенційних спадкоємців.


Очолює список молодий бразильський самородок Маркос Леонардо. 20-річний нападник "Сантоса" в пріоритеті у римлян, і в цьому питанні залишилося сторгуватися з бразильським клубом. "Сантос", який переживає великі фінансові труднощі, змушений продавати, але пропозиція в 10 мільйонів євро, що надійшла з Риму, керівництво не влаштувала - за гравця просять мінімум 20 мільйонів.


За інформацією французького видання, цього тижня в "Сантос" буде надіслано другу пропозицію на 15 мільйонів євро. "Лаціо" тисне на бразильців і сподівається на повноцінний трансфер найближчими днями. Крім Маркоса Леонардо, римляни також працюють над тим, щоб підписати і ще одного нападника, щоб омолодити цю лінію. Згадуються кілька імен: Валентин Кастельянос, який провів гарний сезон у "Жироні", і Доменіко Берарді, що обростає чутками про відхід із "Сассуоло".


Центральний проект римського клубу - отримати зв'язку Леонардо - Кастельянос в атаці. Крім цього, ведеться робота з пошуку зовсім молодих талантів у Серії А або Серії В для ротації, щоб до кінця контракту Іммобіле, тобто до 2026 року, лінія нападу була повністю укомплектована.