28 червня 2023 14:13
1

Без Гармаша, Лонвейка та Рамадані? Джерело назвало гравців, яких Луческу візьме на перший збір

Головний тренер Динамо сформував список гравців для першого збору, який стартує 3 липня. За нашою інформацією, в Австрію мають поїхати.


Воротарі: Бущан, Ігнатенко, Моргун, Нещерет.


Захисники: Біловар, Боль, Вівчаренко, Дубінчак, Дячук, Караваєв, Попов, Сирота, Тимчик.


Півзахисники: Андрієвський, Беніто, Бражко, Булеца, Буяльський, Волошин, Діалло, Кабаєв, Лєднєв, Малиш, Перріс, Сидорчук, Царенко, Шапаренко, Шепелєв, Ярмоленко, Яцик.


Нападники: Ванат, Рамірес.


Гравці молодіжної збірної отримають приблизно 10-денну відпустку після того, як команда Ротаня закінчить виступ на молодіжному Євро.

Чудова новина, може вже вирішили, що досить грати супер нападнику всіх часів Гармашу, та його теж слідом за топ нападником Беседіним в який топ европейкий чемпіонат.

А після цього збору ще відсіяти з цього складу мега швидкого на фланзі Беніто, вже повільного по грі в опорній зоні пенсіонера Сидорчука, завжди талантливого та суперспективного Шепелєва, та ще поки напевно віддати в Зорю в оренду зеленого та юного Царенка, без права викупу, щоб його обстріляли там, та мав стабільну ігрову практику, бо все одно він зараз не виграє конкуренцію в Буяльского, Булеци, Лєднєва, ще й Ярмоленко може зіграти під нападником, при цьому використавши на фланзі більш швидкого Волошина, чи Перріса, чи ще когось флангового зі швидкістю.