28 червня 2023 11:33

"Вест Хем" не продав Райса до "Арсеналу" за 100+5 млн фунтів через невдоволення структурою виплат. Сьогодні чекають на пропозицію "МанСіті"

«Вест Хем» відхилив третю пропозицію «Арсеналу» щодо Деклана Райса.

Учора лондонський клуб запропонував 100+5 млн. фунтів за англійця.


За даними Evening Standard, "Вест Хем" відхилив його, оскільки незадоволений структурою виплат - платежі розподілені на тривалий термін. «Арсенал» намагатиметься знайти компроміс.


Як пише The Guardian, "Вест Хем" очікує, що сьогодні "Манчестер Сіті" зробить нову пропозицію про трансфер Райса. Одне з джерел вважає, що Арсеналу доведеться підвищити пропозицію до 110 млн фунтів, щоб випередити Сіті в боротьбі за гравця.


Деклан хотів би залишитися в Лондоні і перейти до «Арсеналу», але через втручання «Сіті» ситуація склалася. Пеп Гвардіола хоче Райса як заміну Ілкаю Гюндогану, який перейшов до «Барселони».


Джерела повідомляють, що в момент, коли «Вест Хем» відхилив першу пропозицію «Ман Сіті» на 80+10 млн фунтів, клуб мав дві усні пропозиції на вищу суму. У вівторок увечері «Арсенал» запропонував 100+5 млн. фунтів. Ймовірно, другу усну пропозицію зробив "Ман Сіті".


"Манчестер Юнайтед" стежить за ситуацією, але залишається аутсайдером у боротьбі за гравця. "Челсі", який був націлений на трансфер Райса раніше, так і не зробив офіційної пропозиції.

Райс – головна мета Мікеля Артети. Гравець та тренер ставляться один до одного із взаємною повагою. «Арсенал» хоче використати Деклана у півзахисті в парі з Каєм Хавертцем, перехід якого з «Челсі» за 60+5 млн фунтів уже узгоджений.