22 червня 2023 12:26

"Він прийшов з "Динамо" як розрекламований гравець": екс-вінгеру киян винесли вердикт у Греції

У Греції роздумують про майбутнє екс-вінгера Динамо Беньяміна Вербича, який минулий сезон провів за Панатінаїкос. Футболіст навряд чи зможе претендувати на місце у основі.


Беньямін Вербич не вразив грецьку публіку після свого переходу з Динамо до Панатінаїкоса. Місцеві журналісти роздумують, що ж чекатиме словенського футболіста у новій кампанії.

«Цікаво, що буде з Вербичем. Словенський вінгер приїхав до Панатінаїкоса з Динамо як дуже розрекламований гравець. Він забив три голи у 29 матчах і виступив нижче за середній рівень. Це супроводжувалося, звичайно, багатьма особистими проблемами».

На думку журналістів, Вербичу можуть дати ще один шанс, проте він навряд чи зможе претендувати на місце у стартовому складі.


«Чи отримає він шанс, ще невідомо. Мало хто каже, що це потрібно робити. Можна говорити майже впевнено, що Вербичу не судилося бути основним гравцем принаймні на початку. Цікаво, що буде далі», – пише видання Sportime.

Вербич переходив у Динамо з Копенгагена у січні 2018 року за чотири мільйони євро. Усього за біло-синіх він провів 121 матч, у яких забив 37 голів і зробив 23 результативні передачі;

На старті минулого сезону 29-річний словенець перейшов до Панатінаїкоса на правах вільного агента. У 29 поєдинках Вербич відзначився трьома голами та одним асистом;


Його контракт із клубом дійсний до 30 червня 2025 року, а трансфермаркт оцінює гравця у три мільйони євро;

Панатінаїкос стане суперником Дніпра-1 у другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.