20 червня 2023 13:40

Каскаріно сумнівається, що Рашфорд заб'є 200 голів за МЮ: "Він провів фантастичний сезон, але я не впевнений, що він стане лідером команди"

Тоні Каскаріно не вірить, що Маркус Рашфорд здатний стати лідером «Манчестер Юнайтед».


«Слухайте, він дуже талановитий хлопець. Він переніс кілька травм, у нього були проблеми поза полем, які він, схоже, вирішив, але тепер він встановив планку того, на що здатний.

Говорячи про Маркуса Рашфорда через 3-4 роки, чи варто чекати, що він наблизиться до позначки 200 голів [за «МЮ»]? Зараз на його рахунку 128 голів, 76 із них – у Прем'єр-лізі.

Чи зможе він досягти 150 голів в АПЛ у найближчі три-чотири роки? Не впевнений, що він здатний на це. Я не бачив достатньо доказів. Він жодного разу не забив 20 м'ячів у лізі [за сезон].

Знайдуться ті, хто скаже, що він грає не в центрі, а ліворуч, але Роналду грав і ліворуч і в центрі, і швидкість, з якою він забив 100 голів була досить хвилюючою.

Рашфорд провів фантастичний сезон із 30 голами, але чи захотіли б ви платити 375 тисяч фунтів на тиждень тому, хто провів свій найкращий сезон у 25 років, грав дуже добре і цього року виглядає зовсім іншим гравцем? Він виглядає набагато зібранішим, ніж зазвичай, але я все ще не до кінця впевнений у здатності Маркуса стати лідером «МЮ» протягом наступних двох чи трьох років.

Він має провести наступний сезон так само, як і цей, і це як мінімум», – сказав колишній форвард «Челсі».