20 червня 2023 08:05
1

Мальтійські вболівальники: "Ганебна перемога України"

Фото - ua.depositphotos.com


Мальтійські вболівальники роздратовані тим, що арбітр призначив два пенальті на користь України (реалізований був один). Вони впевнені, що арбітр допомагав українцям здобути перемогу, а насправді другого пенальті взагалі не було, бо українські футболісти симулянти і надто картинно падали у чужому штрафному майданчику. А арбітр, замість того, щоб дивитися VAR, без сумнівів вказував на 11-метрову точку. Мальтійці відчувають, що їхня команда заслуговувала завершити матч як мінімум внічию, бо їхня збірна провела гарну гру і діяла активно на чужій половині поля.


Teeling: Пенальті був на розсуд арбітра. У ворота збірної України він не призначив би пенальті після такого порушення, оскільки був би скандал. У ворота Мальти наважився призначити 11-метровий удар і навіть не переглянув відеоповтор. Нічого нового. У футболі завжди так було, що арбітри нехай навіть підсвідомо намагаються догодити сильнішому.

Mercieca: Програш завжди програш, але є гідний програш, такий як сьогоднішній, і принизливий програш, як той, що проти англійців. А сперечатися про те, чи був пенальті, чи арбітр помилився – це вже марна справа. Ніхто не переграватиме матчу або скасовуватиме рішення рефері. Потрібно змиритися та похвалити команду за хорошу гру.

Iffi: Якби ми реалізували всі свої моменти, то виграли б у України. Не хочу сперечатися щодо пенальті, але ми здатні на більше. Ми обговорюємо, як треба було уникнути поразки, хоча очевидно, що у такої слабкої України треба було намагатися виграти.

Peynsaert: Арбітр був із України? Чому він так запекло намагався врятувати цю команду? Чому в УЄФА думають, що Мальту можна ображати та засуджувати? Чим ми гірші за інші команди? Усі ваші слова про рівність та повагу так і залишаться словами, які нічим не підтверджені на ділі.


Weez: Після таких падінь ніколи не ставили пенальті, але це ж Україна. Вважається, що потрібно їм у всьому допомагати, навіть у спорті, де важливо не забувати, що гравці докладають величезних зусиль для хорошого результату. Навіть якщо насправді не потрібно Україні допомагати у футболі, то все одно арбітри це робитимуть.

Aquis: Читав, що президента української федерації футболу посадили у в'язниці за корупцію. І це під час війни. Можливо, він встиг якось вплинути на арбітрів перед цим? Надто односторонніми були рішення рефері. Він же начебто і в УЄФА якусь посаду обіймає? Не віриться, що це просто збіг.

Vassallo: Удачі, червоні, ми програли, але сьогодні команда опинилася на висоті та показала гарну гру. На жаль, але зазвичай погані рішення офіційних осіб матчу завжди приймаються не на користь маленьких команд. Ми маємо пишатися командою, вона заслужила сьогодні нічию.

MIdolo: Арбітр помилково призначив пенальті. Мене більше цікавить, чи він зробив це випадково, чи його сильно попросили допомогти Україні виграти цього дня? Чомусь я більше вірю у другий варіант.

Kellogg: Два вигадані пенальті. Якби він зробив це у матчі з італійцями, то більше б навіть не працював арбітром. Або рефері абсолютно некомпетентний, тому ухвалює сумнівні рішення. Або він добре розумів, що треба робити.

Gaetano: Другого пенальті просто не було. Там радше українцю треба було показувати жовту картку за симуляцію. Це не той випадок, коли арбітру потрібно було поспішати з рішенням. Хіба що він дуже хотів допомогти українцям. Тоді можна зрозуміти його рішучість.

Mifsud: Варто було Мальті у першому таймі налякати українців, які не могли нічого створити, як у другому таймі все змінюється і арбітр починає допомагати гостям набрати три очки. Цікаво було б дізнатися, хто зателефонував арбітрам у перерві та що він їм сказав робити.


Hazeldine: Україна – команда симулянтів. Невже не соромно так ганебно випрошувати пенальті в арбітрів? У вас величезна країна, футболісти виступають у найкращих чемпіонатах Європи. А ви просто вкрали у нас нічию, щоб зберегти примарні сподівання на друге місце? Не хвилюйтесь, Італія вас поставить на місце. І це буде дуже боляче. Як нам зараз.

Ash: Ганебна перемога України. Арбітр був готовий призначити бодай 10 пенальті, аби допомогти українцям виграти. Не думаю, що це його ініціатива. Напевно, таку команду дали в УЄФА. В Англії чи Італії вони навіть за допомогою арбітрів виграти не зможуть, зате впоралися з Мальтою.

Timmy: На мій погляд, дуже гарний виступ мальтійської команди, а результат із таким рішенням незаслужений. Перший пенальті був вірним, а другий сумнівним, як на мене. Я не бачив контакту, і ось де VAR мав допомогти арбітру. У другому таймі ми швидше побачили рішення, які пішли проти нас, те саме рішення про жовту картку, де контакту не було. Трохи згодом ми бачимо штрафний удар, коли гравець суперника впав як Попелюшка. Штрафний удар, який мальтійці не побачили у другому таймі, і натомість арбітр призначає штрафний на користь України. Ми побачили мальтійську команду, яка не боялася атакувати і що, якби ми більше працювали на чужій половині поля, ми б точно забили гол. Статистика показує, що вони були набагато кращими за нас, тому що багато атакували, але ми добре захищалися, тримали їх у напрузі, і небезпечно виходили в контратаки.

Farrugia: Сьогодні нас пограбували. Команда грала у хороший футбол, і нічия була б справедливим результатом. На жаль, нам не пощастило, що ми грали проти України цього дня. Але все одно я хочу подякувати команді за цю гру.

Khawas: Мальта – це маленька і скромна країна, ми не маємо великих грошей чи політичного впливу, щоб арбітри не допускали такі "помилки". На жаль, спорт несправедливий, адже там завжди допомагають сильнішим пройти далі, оскільки це фінансово вигідно організаціям, які проводять турніри. Мальта на Євро нікому не потрібна.

Jai: Грали Мальта та Україна, а перемогла бригада арбітрів та УЄФА, яке вони представляють. Жаль, що нам так і не дали подивитися до кінця хороший матч, зіпсувавши його цими пенальті. Чомусь здається, що Мальта зіграла б як мінімум унічию, якби не арбітр.

Donohue: Ганебна робота суддів. Витягли українців, котрі не могли нічого зробити на полі. Просто подарували їм ці три очки, хай вони подавляться ними. Все одно їм це не допоможе, тільки репутацію собі змінили на гірший бік.

Quatromani: Дякую за чудову гру! Ви гідні перемоги сьогодні, ви нас порадували! Мальто, ти заслуговуєш на більше! На жаль, українці виграли за допомогою дивних рішень арбітра. Хочеться вірити, що це були просто прикрі помилки, і українцям зараз соромно за таку неоднозначну перемогу.

Xerri: Дуже сумнівний пенальті, м'яко кажучи. З перших хвилин було зрозуміло, що Мальта грає проти 14 гравців. Коли у суперника така чисельна перевага, то складно виграти. Чи задоволені самі українці, що здобули таку перемогу? Можливо, вони хотіли б зіграти внічию, але щоб було все чесно?
Дуже навіть лояльний був суддя і допомагав Мальті заплющуючи очі на численні порушення правил, якби скрізь давав гірчичники мальтійцям то догравали б в 9-ох!