19 червня 2023 23:49

"Циганков забив спірний пенальті": преса Мальти різко відреагувала на перемогу збірної України

Фото - ua.depositphotos.com


Мальтійські ЗМІ відреагували на виїзний матч своєї національної збірної проти України (0:1) у рамках кваліфікації до Євро-2024. Журналісти вважають поразку своєї команди незаслуженою.


Мальтійська преса відреагувала на поразку своєї збірної команди України у відборі до Євро-2023.


Журналісти видання TVMnews похвалили своїх гравців за гідну гру, проте зазначили, що Мальта залишається без набраних очок у групі після чотирьох поєдинків.

«Українцям вдалося утримати перемогу, і, незважаючи на те, що мальтійська команда провела дуже позитивну гру сьогодні, це була четверта поразка у чотирьох матчах у групі кваліфікації до Євро-2024».

Журналісти Times of Malta були більш різкими в оцінці гри. Вони вважають, що вирішальний гол Віктора Циганкова на 72-й хвилині зустрічі було забито з неоднозначного пенальті.


«Циганков реалізував спірний пенальті та приніс Україні перемогу. Це був суворий результат для Мальти, яка продемонструвала значне покращення гри після поразки Англії (0:4).

Також автори статті відзначили своїх футболістів.

«Мальтійські гравці не виявляли особливого страху, оскільки зіграли дуже хороший матч, у якому не лише добре захищалися протягом більшої частини зустрічі, а й завжди намагалися просуватися вперед, коли мали можливість».


Журналісти видання maltafootball підтримали своїх колег на думці про те, що пенальті у ворота їхньої команди був призначений дуже спірним.


«Гра мальтійців безперечно покращилася, оскільки вони створили кілька моментів для взяття воріт, але, на жаль, пенальті відіграв вирішальну роль. Другий пенальті, призначений на 69-й хвилині, здається досить різким рішенням».