19 червня 2023 22:50

"Якщо ти не будеш зі мною, то не будеш ні з ким іншим. Ми помремо разом - я, ти і наш син". Колишня дівчина Антоні розповіла про погрози гравця МЮ

Колишня дівчина Антоні розповіла, як їй загрожував футболіст.

Нагадаємо, діджей та інфлюєнсер Габріела Каваллін на початку червня подала скаргу до поліції Сан-Паулу, звинувативши футболіста «Манчестер Юнайтед» у домашньому насильстві, погрозах та нанесенні травм. За її словами, один із випадків насильства призвів до усунення силіконового імплантату.

Дівчина дала інтерв'ю TV Record, де розповіла випадок, коли Антоні побив її в машині. «Він напав на мене, притиснув до дверей. Я подумала: "Ось і все". Також, за словами Габріели, Антоні погрожував їй смертю.


Якщо ти не будеш зі мною, то ти не будеш ні з ким іншим. Тобі все закінчиться тут. Тепер ми помремо разом – я, ти і наш син», – наводить слова футболіста його колишня дівчина. У момент сварки вона була на 17-му тижні вагітності, пізніше у неї стався викидень.


Згадуючи про випадок, коли дії Антоні призвели до усунення силіконового імплантату, Каваллін сказала: «Мені було так важко дихати, що здавалося, що я помру. Він почав розуміти, що справа серйозна, і зупинився. Він зателефонував співробітнику з «Манчестера», який начебто різноробочого, і той попросив двох лікарів зайти до мене додому». Дівчина заявила, що їй наклали понад 40 швів на внутрішню частину грудей. Вона також показала фотографії синців на своїй руці та голові.

«Він зламав мою валізу, забрав мою сумочку, мій паспорт. Він зламав мій телефон, не випускав мене. Я була [в'язнею] з 22:00 вечора приблизно до 3:30 ночі. Я класифікую це [як протиправне позбавлення волі]. Я просто хотіла піти звідти, і він сказав, що я піду тільки тоді, коли вилучу все. Здається, його мати викликала його фізіотерапевта і попросила допомогти. Ніхто не міг його контролювати. Під час сварки він сказав: "Я уб'ю тебе, ти зруйнувала моє життя".


Я поїду [в Англію] з адвокатом, з моєю заявою. Якщо необхідно, я звернуся до свідків, звернуся до клубу, щоб знайти співробітника, який викликав лікарів, вимагатиму запису з камер стеження. Я зроблю все, що потрібно. Я поїду в Англію, щоб повідомити про напад, відмову в допомозі, незаконне позбавлення волі, психологічне насильство, про все, що він зробив зі мною», – сказала Габріела.