18 червня 2023 18:13

Наставник Мальти: "Ребров за два матчі на чолі збірної України показав, що є сильним тренером"

Прес-конференція наставника збірної Мальти Мікеле Марколіні перед матчем з Україною.

– Я дуже поважаю команду України. Насамперед за те, що це сильна та талановита збірна з багатьма талановитими гравцями. Незважаючи на те, що одного з їхніх лідерів Зінченка немає на цьому зборі, вони мають багато хороших футболістів з міжнародним досвідом. Можу виділити Ярмоленка, Малиновського, Мудрика. Вони показали, що у них класна команда, враховуючи два їхні останні матчі. Із Німеччиною від України була дуже сильна гра. Вони перемагали за 8 хвилин до кінця матчу, але зіграли внічию. З Північною Македонією українці програвали 0:2, але знайшли у собі сили перевернути гру та виграли. Нам буде непросто.

- Які цілі Мальта має на матч проти України?

- Наш чемпіонат закінчився наприкінці квітня. Тож готувалися до відбору на ЄВРО виключно на тренуваннях. Але в будь-якому випадку я дуже пишаюся гравцями та перемогою над Люксембургом. Потім був важкий матч із Англією, але футболісти зробили все, що від них залежало. Ми потрапили до дуже важкої групи. Наша мета – наступна Ліга націй, а у відборі на ЄВРО хочемо показати свою найкращу. гру, щоб наші фанати пишалися нами.


Прикро, що Україна не може грати вдома. Сподіваємося, що вони зможе повернутися на свої поля та грати для своїх уболівальників.

- Що ви думаєте про Реброва?


- Я його дуже поважаю. Він був дуже добрим гравцем. Ребров провів на чолі збірної України два матчі та показав хороші результати, команда забила по три м'ячі. Це показало, що він сильний тренер. Сподіваюся, що у матчі проти нас буде інакше.


Фото: mfa.com.mt