17 червня 2023 10:14

Хаві зацікавлений у переході Субіменді до "Барселони"

Головний тренер іспанської «Барселони» Хаві зацікавлений у підписанні опорного півзахисника клубу «Реал Сосьєдад» (Сан-Себастьян) Мартіна Субіменді. Гравець очолив список запитів наставника синьо-гранатових, повідомляє Mundo Deportivo.


У контракті 24-річного Субіменді з басками, що діє до літа 2027 року, прописано суму відступних у розмірі €60 млн. Сам футболіст заявив, що планує наступного сезону виступати за «Реал Сосьєдад» і зіграти з командою в Лізі чемпіонів. Однак у технічному штабі «Барселони» вважають, що слова Субіменді відповідають нормам того, що футболіст має говорити на знак поваги до свого клубу, тому не бачать їхньої перешкоди для можливого трансферу.


У сезоні-2023/2024 у чемпіонаті Іспанії за «Реал Сосьєдад» півзахисник провів 36 матчів, забив один м'яч і віддав три гольові передачі. Також він взяв участь у чотирьох іграх Ліги Європи. Субіменді є вихованцем баскського клубу.


Нагадаємо, "Барселону" після завершення сезону-2022/2023 залишив Серхіо Бускетс, і команда знаходиться в пошуку нового опорного півзахисника.