14 червня 2023 18:42
1

Ватажок "ДНР" Пушилін заявив, що "Шахтар" гратиме у чемпіонаті Росії на "Донбас Арені"

Ватажок терористичного угрупування "ДНР" Денис Пушилін пофантазував про те, що донецький "Шахтар" гратиме у чемпіонаті Росії на "Донбас Арені".


— Дмитро Чернишенко (заступник голови уряду РФ з питань спорту – прим.) казав, що хотів би бачити матч "Шахтаря" та "Зеніту" у вирішальному матчі чемпіонату Росії. Це реальність чи віддалене майбутнє?

— Ми з 2014 року не боїмося мріяти і найчастіше наші мрії реалізуються. Безумовно, поки що для нас мрія відновити в повному обсязі "Шахтар", але конкретні кроки для цього робляться. Чернишенко абсолютно точно позначив наші цілі та завдання.

На "Донбас Арені" "Шахтар" гратиме, він обов'язково гратиме у чемпіонаті Росії, але всьому свій час. Футбол точно затребуваний на території Донбасу, любимий його мешканцями. І ці потреби для наших громадян буде закрито.

— Кримські клуби довгі роки чекали на можливість грати в чемпіонаті Росії. У клубів із "ДНР" скільки цей шлях займе?

— Ситуація дещо змінилася, і з урахуванням більш агресивних дій країн Заходу щодо російського футболу, зокрема. Тому умови змінено. Думаю, такого довгого часу, як це відбувалося з кримськими клубами, не буде, ми підемо за іншим сценарієм.
Точно по ленински- мы пойдём другим путём- в жопу!!!