14 червня 2023 18:02
3

"Договірняк чистої води". Український футболіст поставив під сумнів чесність стикового матчу "Верес" – "Металург"

Півзахисник Едвард Кобак, який нині виступає за польські Карпати, прокоментував підсумок матчу-відповіді за право грати в УПЛ Верес – МФК Металург (0:1, 6:1).

У середу, 14 червня, відбувся матч-відповідь плей-офф за право залишитися в УПЛ, в якому Верес розгромив Металург з рахунком 6:1.

На восьмій хвилині поєдинку на рівненському стадіоні «Авангард» запорізька команда вийшла вперед завдяки голу Олексія Сидорова. Однак арбітр Дмитро Бондаренко після відеоперегляду скасував взяття воріт, оскільки гравець Металурга Володимир Білоцерковець підіграв собі рукою під час гольової атаки.

Фотографію з цим моментом опублікував «Брутальний футбол» в Instagram. Кобак, який виступає за польські Карпати (Кросно), зробив репост публікації у своїх соціальних мережах і прокоментував її.

«Договірняк чистої води», -– написав український півзахисник.



21-річний Кобак виступав за юнацьку команду Шахтаря з 2018 року по 2021 рік.


Едвард має досвід виступів в УПЛ у складі Миная, за який він провів у вищому дивізіоні десять матчів у сезоні 2021/22, але не відзначився результативними діями.


Взимку 2022 року Кобак проходив перегляд у Вересі, але йому не запропонували контракт через непрофесійне ставлення до футболу.


Фото - ФК Шахтар

Ну якщо Кобак сказав, значить однозначно договірняк. А доречі хто це? А також дуже цікаво було б почути думку сантехніка з сусіднього під'їзду.
Сховати
Мало не забув про бабу Галю. Давайте хлопці з "Українського футболу" покваптеся, можете ще підключити запроданців з FH
Повний Капець, краще і не скажеш!