14 червня 2023 16:16

Захисник Північної Македонії: "Ми оптимісти і зробимо все можливе, щоб перемогти Україну"

Захисник збірної Північної Македонії Йован Манєв прокоментував прийдешній поєдинок з Україною у відборі Євро-2024, пише zbirna.com.


Збірна Північної Македонії продовжує підготовку до матчу відбору Євро-2024 проти України. Своїми думками про майбутнє протистояння поділився молодий захисник Адана Демірспора 22-річний Йован Манєв.

«Ми вийшли на останній етап підготовки до матчу проти України. Ми оптимісти і зробимо все можливе, щоб перемогти українців. Ми зосереджені на цій грі, але це буде непросто. Ми дуже поважаємо суперника, адже Україна – талановита чудова команда. Вони підтвердили це у товариському матчі проти Німеччини.

Вважаю, що ми, молоді, надамо додатковий імпульс нашій збірній. Звичайно, ми дуже поважаємо більш досвідчених. Вони – наша опора. Я вірю, що разом ми сприяємо кращій енергії в команді. Важливо виконувати завдання тренера. Якщо ми це зробимо на полі, я переконаний, що ми досягнемо позитивного результату», – сказав Манєв.

Нагадаємо, збірна України зустрінеться з командою Північної Македонії у матчі кваліфікації Євро-2024 у п'ятницю, 16 червня, на Національній арені Тодор Проескі в Скоп'є (початок – 19.00).