13 червня 2023 23:25

"Я попросив Луческу перекласти. У результаті вона пішла з ним": як головний тренер "Динамо" відбив дівчину в друга

Екс-голкіпер національної збірної Румунії Ріке Редукану розповів, як вони разом із Мірчею Луческу за часів ігрової кар'єри намагалися зачаровувати дівчат.


Ріке Редукану та Мірча Луческу захищали кольори збірної Румунії з 1967 по 1978 роки. Тоді й сформувалася їхня дружба.


Екс-голкіпер розповів, яким був Луческу в молодості, і як вони намагалися знайомитись із дівчатами.


«Луческу знав португальську, і коли ми виходили вечорами до міста, то намагалися бути в товаристві дівчат. Якось мені сподобалася одна, і я попросив його переказати те, що хотів їй сказати. Що я її люблю. Мірча, справді, зачарував її. Отже, зрештою дівчина пішла з ним».


Редукану розповів, що Луческу змінився з того часу.


«Мирча – переконаний сім'янин. Раніше він був таким, але Луческу завжди був розумним. Не знаю, чи багато в нього було жінок, але він любить свою дружину Неллі».


Колишній воротар також поділився деякими подробицями його залицянь до дівчат. За його словами, коли йому було необхідно поїхати до Бразилії і там він хотів познайомитися, то Редукану просив допомогти Луческу.


«Про що ти хочеш з нею поговорити, Ріке? Гей, дивись сюди, дивись сюди: "Te quiero mucho, я тебе дуже люблю, підемо зі мною в кімнату, тільки дивися, щоб тренер тебе не побачив". На той час ми були як шпигуни. І я написав румунською те, що я хотів їй сказати».


Ось чим закінчилася його закордонна пригода.


«Потім я взяв записку і говорив: Te quiero mucho!, а потім, після того, як ми випили ще трохи, вона пішла у свій бік, а я пішов у свою кімнату. Тож це була перша вечірка, яку Луческу влаштував мені за кордоном».


За словами Редукану, Луческу був і у молодому віці відповідальним професіоналом.


«Не роздмухуйте з мухи слона, він не мав до цього жодного відношення. Ні, ні, ні дівчат, нічого. Мірча був розумним, він навчався днями», — сказав колишній воротар на шоу «40 питань із Деніз Рифаї».


Нагадаємо, що з 1965 року Луческу нинішній головний тренер Динамо Мірча Луческу перебуває у шлюбі зі своєю дружиною Неллі.