13 червня 2023 19:00

"Ймовірно, що з 1 вересня команда переїде до Дніпра і буде виступати на "Дніпро-Арені"​: Циганик розповів, що очікує "Дніпро-1" в наступному сезоні

Журналіст та коментатор Ігор Циганик в новому випуску "Циганик LIVE" розповів, що очікує СК "Дніпро-1" в наступному сезоні.


"Кучер і Красніков залишаються працювати в СК "Дніпро-1" на наступний сезон. Їхнім результатом задоволені, але є нюанси з приводу фінансування. Дорого обходилось перебування команди на заході України і зараз розглядається варіант, щоб "Дніпро-1" повернувся в Дніпро. Тому що величезна частина бюджету минулого року йшла на оплату "Дніпро-Арени" і бази. А оплачувати дві локації, де може перебувати клуб - це дорого. Є нюанси чи вийде команда до групового етапу якогось єврокубку. Поки прийнято рішення, що поки відбуватиметься кваліфікація єврокубків, то команда залишається в Ужгороді. За результатами кваліфікації буде вирішена подальша доля команди. Цілком ймовірно, що з 1 вересня команда переїде до Дніпра і буде виступати на "Дніпро-Арені". Це певний символізм, що всі повинні повертатися додому".