13 червня 2023 08:53

"Арсенал" заплатить понад 100 млн фунтів з урахуванням бонусів за Райса. Клуб близький до погодження ціни з "Вест Хемом"

"Арсенал" та "Вест Хем" обговорюють умови трансферу Деклана Райса.


Клуби близькі до узгодження суми викупу гравця, повідомляє The Guardian. Очікується, що «Арсенал» заплатить за півзахисника понад 100 мільйонів фунтів, якщо буде досягнуто певних умов виплати бонусів.

"Вест Хем" змирився з тим, що втратить Райса, а "Арсенал" готовий зробити його найдорожчим гравцем у своїй історії. Офіційна пропозиція ще не подана, але переговори між клубами просуваються добре, і є впевненість, що операцію буде закрито найближчим часом.

Джерела вважають, що ймовірність того, що хтось із конкурентів «канонірів» спробує підписати хавбека, знижується. "Баварія", "Челсі", "Ньюкасл" та "Манчестер Юнайтед" розглядали трансфер Райса, але "Арсенал" діє найбільш наполегливо у спробах купити його.

Головний тренер лондонців Мікель Артета вважає, що Райс допоможе «Арсеналу» у боротьбі за чемпіонство в АПЛ і готовий звільнити місце для півзахисника, дозволивши Граніту Джаці приєднатися до «Байєра».

"Арсенал" також розглядає можливість трансферу півзахисника "Брайтона" Мойсеса Кайседо і намагається підписати Ілка Гюндогана з "Манчестер Сіті" на правах вільного агента.