12 червня 2023 22:32

Осімхен порадив президенту "Наполі" не зв'язуватися з Галтьє

Нападник «Наполі» Віктор Осімхен рекомендував президенту клубу Ауреліо Де Лаурентісу відмовитися від варіанту з призначенням на посаду головного тренера Крістофа Галтьє. Про це повідомляє видання Footmercato.


Керівництво «Наполі» знаходиться у пошуку нового тренера після того, як Лучано Спаллетті вирішив залишити клуб, завоювавши чемпіонський титул у Серії А, який став для неаполітанців першим за останні 33 роки. Де Лаурентіс серед інших розглядає кандидатуру французького фахівця Крістоф Галтьє, який стане вільним агентом після звільнення з «ПСЖ» цього літа.


За інформацією видання, бос «Наполі» звернувся до Осімхена за порадою, оскільки нігерійський нападник грав під керівництвом Галтьє у «Ліллі». Відповідь футболіста навряд чи сподобалася б його колишньому наставнику. Стверджується, що Осімхен не вірить у здатності Галтьє досягти успіху з «Наполі». Він запропонував Де Лаурентісу пошукати іншого тренера.


Осімхен під керівництвом Галтьє став лідером «Лілля» у сезоні-2019/2020, що дозволило гравцеві збірної Нігерії перейти до «Наполі» за €75 млн, не рахуючи бонусів.