12 червня 2023 12:11

Юрій ШЕЛЕПНИЦЬКИЙ: "В матчі з Німеччиною результат не буде на першому плані"

Колишній капітан національної збірної України Юрій Шелепницький в бесіді з кореспондентом КОMАНДИ 1 поділився своїми очікуваннями від сьогоднішнього протистояння збірних Німеччини та України.


«Думаю, що наші хлопці гратимуть від оборони. Все ж, хоча в збірній Німеччини триває болісний процес зміни поколінь, клас виконавців у неї поки вищий. За емоційний стан гостей можна не переживати, кожен з них захоче справити приємне враження на нового керманича збірної Сергія Реброва.


Як на мене, він сьогодні не експериментуватиме, запроваджуючи якісь нові тактичні схеми. У понеділок результат буде на другому плані, Реброву головне належним чином познайомитися зі своїми новими підопічними, переконатися хто чого вартий. Хоча, швидше за все, ті футболісти, котрі в Бремені вийдуть в старті, складуть кістяк збірної України вже в календарних матчах відбору чемпіонату Європи.


Звісно, що бракуватиме травмованого Олександра Зінченка. І саме сьогоднішнє протистояння повинне допомогти тренерському штабу визначитися, хто замінить найближчим часом універсала лондонського Арсеналу в середині поля» – сказав Шелепницький.