11 червня 2023 10:19

Богдан ШЕРШУН: "Сподобався Ванат, особливо як він виглядав у другому колі"

Колишній захисник Богдан Шершун виділив українських футболістів за підсумками минулого сезону.

- Чи відкрив цей чемпіонат для тебе нових гравців? Хто змусив привернути до себе увагу?

- Особисто мені сподобався динамівець Ванат, особливо як він виглядав у другому колі. У Шахтаря Судаков та Бондаренко на високому рівні провели цей сезон.


- А що скажеш про центральних захисників, близька тобі тема?

– Щоби хтось мене здивував, я такого гравця не побачив.

– Давай поговоримо тоді про тих українських гравців, які грали у закордонних клубах. Що скажеш про них?


– Якщо говорити про Мудрика, то мені здається, що він потрапив не в ту команду. Тяжко буде йому, якщо залишиться в Челсі. До того ж, лондонська команда переживає зараз серйозний спад. Це не могло не вплинути на гру Мудрика.


Що стосується Іллі Забарного, то він тільки почав грати, тому важко поки що дати йому якусь оцінку. Але Ілля – фізично потужний гравець, добре грає головою, гадаю, він зможе заграти в АПЛ. Цікаво наступного сезону слідкуватиме за грою Борнмута.


Миколенко в Евертоні грає стабільно, але його команда вела тяжку боротьбу за виживання, постійно перебувала в групі аутсайдерів. Хоча практику ігрову Віталій має, граючи у найкращій лізі світу.


Зінченко сезон на гарному рівні провів. І свого тренера знайшов, і команду.

- А Мудрик Арсеналу більше підійшов би?


– На мій погляд – так. Тим більше, Арсенал був на ходу, гадаю, він би там виглядав набагато краще, ніж у Челсі. Хоча він дуже молодий футболіст, і йому потрібно більше часу на адаптацію.