11 червня 2023 09:00

"У нього не виникло жодних проблем": Шевченко дав оцінку Левандовськi

Легенда українського футболу Андрій Шевченко підбив підсумки минулого сезону для польського форварда Роберта Левандовського, який після 12 років виступів за дортмундську Баварiю перейшов до Барселони.


Андрій Шевченко захоплюється майстерністю 34-річного Роберта Левандовського, який зміг підтвердити свій найвищий рівень у Барселоні.


«Фантастика! Роберт знову продемонстрував клас, відданість справі, рішучість та пристрасть. І не так просто перейти з Бундесліги до іншої сильної ліги».

На думку колишнього головного тренера національної збірної України, Левандовський став ключовим чинником перемоги Барселони у Ла Лізі вперше з 2019 року.

«У Роберта не виникло жодних проблем, він одразу влився в команду і виявився одним із її найважливіших гравців. Його внесок у титул Барселони був величезним. Тому ще раз наголошую: його перший сезон в Іспанії вважаю чудовим», – сказав Шевченко виданню Sportowe Fakty.


Нагадаємо, що нещодавно друг Шевченко Левандовскі відзначився дуже неоднозначним вчинком, зробивши спільне фото з тенісистом з Росії Даниїлом Медведєвим.