8 червня 2023 12:17

"Арсенал" запропонує 90 млн фунтів за Райса найближчими днями

"Арсенал" готує пропозицію про трансфер півзахисника "Вест Хема" Деклана Райса.


Як пише Daily Mail, "Арсенал" найближчими днями запропонує за нього 90 млн фунтів (майже 105 млн євро). Раніше "Вест Хем" неодноразово давав зрозуміти, що оцінює свого капітана в 100 млн фунтів (трохи більше 116 млн євро).

У разі купівлі Райса "Арсеналу" доведеться виплатити всю суму до наступного літа, оскільки у вересні УЄФА включив "Вест Хем" включив до списку клубів, за дотриманням фінансового фейр-плей у яких стежать уважніше.

"Каноніри" вважають, що лідирують у боротьбі за англійця. Райс – головна трансферна ціль клубу на літо. "Арсенал" хоче спочатку домовитися з "Вест Хемом" щодо Райса, а вже потім зайнятися рештою цілей. Зокрема цього літа клуб хоче підписати центрального захисника. Перед прийняттям рішень щодо інших цілей "Арсенал" має намір зрозуміти, якою буде остаточна ціна на Райса.

Інтерес до півзахисника також виявляє "Баварія" - Томасу Тухелю вже давно симпатичні якості цього гравця. Незважаючи на інтерес мюнхенського клубу, Райс хотів би залишитися в Англії. "Арсенал" отримав невелику перевагу перед "Манчестер Юнайтед", який теж цікавиться гравцем, через те, що Деклан вже давно влаштувався в Лондоні.

Незважаючи на це, "Ман Юнайтед" може зробити пропозицію про трансфер Райса. Можливий варіант, при якому до угоди включать когось із гравців манкуніанців.

Цього сезону опорник провів 50 матчів за "Вест Хем" у всіх турнірах та виграв із клубом перший трофей – Лігу конференцій.