7 червня 2023 23:01

Мессі та Кривцов: захисник "Інтер" Маямі стане другим українцем, з яким гратиме Лео – хто був першим

Захисник американського клубу Інтер Майамі Сергій Кривцов стане другим українцем в історії, який буде одноклубником легендарного аргентинського форварда Ліонеля Мессі.


Ліонель Мессі сьогодні, 7 червня, повідомив про свій перехід до американського Інтер Майамі з французького ПСЖ у статусі вільного агента.

Легендарний аргентинський нападник став партнером українського захисника Сергія Кривцова, який перейшов у клуб Девіда Бекхема із донецького Шахтаря у січні.

Кривцов стане другим українцем в історії, який гратиме в одній команді з Мессі. Першим був захисник Дмитро Чигринський, який виступав за Барселону разом із Ліонелем у сезоні 2009/10.


38-річний Чигринський перейшов із Шахтаря до Барселони влітку 2009 року за 25 мільйонів євро і провів за каталонську команду 14 матчів, але не відзначився результативними діями. У 13 поєдинках Дмитро та Ліонель разом виходили на поле.


Через рік Дмитро повернувся до донецького клубу, який заплатив за трансфер 15 мільйонів євро.


Минулого сезону захисник виступав за Іонікос у другому грецькому дивізіоні, але у травні залишив клуб.


32-річний Кривцов провів за Інтер Майамі 15 поєдинків та забив один гол. Контракт українського захисника з американським клубом є дійсним до кінця 2024 року.