6 червня 2023 10:31

"Конопля просто злякався грати проти Англії. Він упав у моїх очах": тренер жорстко висловився про захисника "Шахтаря"

Футбольний експерт та тренер Олег Федорчук розкритикував захисника Шахтаря Юхима Коноплю за саботування своєї участі у матчі збірної України з англійцями на Євро-2024.


Напередодні матчу збірної України з Англією (0:2) Юхим Конопля звернувся до виконувача обов'язків головного тренера нашої національної команди з проханням виключити його із заявки на цей поєдинок через проблеми зі здоров'ям. Але через кілька днів він вийшов у складі Шахтаря на матч із Рухом (2:0).


Тоді за свого футболіста заступився головний тренер Шахтаря Ігор Йовічевіч, який наполягав на травмі захисника. Але Олега Федорчука ці аргументи не переконали, на думку експерта, Юхим просто забоявся грати проти англійців.


«Конопля був непереконливим для мене, якийсь він смиканий. Мені не сподобалося, що він відмовився грати за збірну. Мені здається, він просто поплив і злякався грати проти Англії. Він, можливо, мав єдиний шанс зіграти на «Уемблі», а він злякався. Після цього він упав у моїх очах», – сказав Федорчук в ексклюзивному інтерв'ю для сайту FanDay.net.