28 травня 2023 11:37

Бернардескі відмовлявся виходити на матч "Торонто", якщо капітаном буде Інсіньє

Як повідомляє The Athletic, в «Торонто» наразі є низка внутрішніх конфліктів.


Між найбільш високооплачуваними гравцями команди, італійцями Лоренцо Інісіньє та Федеріцо Бернардескі, загострився давній конфлікт. Минулого місяця, коли були травмовані капітан та віцекапітан, виводити «Торонто» на гру в з пов’язкою мав Інсіньє. Коли Бернардескі дізнався про це, то відмовився виходити на матч.

За інформацією джерела, італійці взагалі не спілкуються за межами поля. Минулого року вони побилися на тренуванні.

Нещодавно Інсіньє пообіцяв партнерам по команді, що покине «Торонто», якщо головний тренер Боб Бредлі залишиться на чолі клубу. Бернардескі також невдоволений коучем. Після поразки від «Остіна» він вдався до публічної критики тренера: «У нас немає структури. Коли м’яч у нас, ми не знаємо, куди віддавати пас».

Також гравці «Торонто» не почуваються вільно в присутності капітана команди Майкла Бредлі, який є сином головного тренера. Вони побоюються, що він передає батькові зміст розмов у роздягальні. «Він не партнер, а помічник тренер», - сказав про Майкла один із гравців «Торонто».

Описуючи загальну ситуацію в клубі, інший гравець на умовах анонімності сказав: «Це п#####ь». Після 15 турів «Торонто» займає передостаннє місце в Східній конференції МЛС, нижче - тільки «Інтер» Маямі, за який грає Сергій Кривцов.