22 травня 2023 14:18

"Ми засуджуємо расизм, але Вінісіус міг уникнути деяких ситуацій. Він ударив гравця "Валенсії" і був вилучений, а потім показав негарний жест – треба працювати над поведінкою". Бараха про вінгер "Реала"

Рубен Бараха засудив поведінку Вінісіуса Жуніора під час матчу із «Валенсією».

У матчі 35-го туру Ла Ліги Вінісіус Жуніор отримав пряму червону картку за удар по обличчю Уго Дуро під час сутички.

Повідомляється, що після вилучення вінгер "Реала" жестом показав уболівальникам на трибунах, що "Валенсія" має вилетіти до Сегунди. Раніше під час матчу вінгер «Реала» зіткнувся з расистськими образами вболівальників.

«Наш клуб завжди надходить благородно, і якщо в якийсь момент хтось припускається помилки або каже щось, що може бути образливим стосовно гравця, ми рішуче засуджуємо це, тому що ми не схвалюємо подібні вчинки.

Але вірно й те, що реакції на напругу, що виникла, були неналежними. Ми повинні твердо засуджувати расистські образи з боку меншості, і ми засуджуємо це.


Але були й ситуації, яких можна було уникнути: [Вінісіус] був вилучений саме через те, що вдарив нашого гравця, і він може попрацювати над своєю поведінкою. Він провокував і після вилучення. Він зробив некрасивий жест, уболівальників та клуб треба поважати», – сказав головний тренер «Валенсії».