17 травня 2023 23:23
1

Папшун отримав пропозицію очолити "Краковію". Раніше його пов'язували з "Динамо"

Головний тренер польського Ракува Марек Папшун може очолити Краковію, за яку виступає український вінгер Євген Коноплянка.


Наставник отримав пропозицію від клубу з Кракова, який пропонує Папшуну зарплату 500 тисяч злотих на місяць. Він може стати найоплачуванішим тренером у польському футболі.


Раніше повідомлялося, що Папшун потрапив до сфери інтересів київського Динамо. Сам поляк уже відреагував на інформацію про інтерес до нього з боку біло-синіх.

Під керівництвом Папшуна Ракув достроково став чемпіоном Польщі в сезоні-2022/23. Це дебютне чемпіонство для клубу із Ченстохови. У складі Ракува виступає український півзахисник Владислав Кочергін. На його рахунку — 43 матчі у всіх турнірах, у яких хавбек відзначився 10 голами та двома асистами.

Краковія посідає восьме місце у турнірній таблиці чемпіонату Польщі. Українець Коноплянка зіграв за команду 26 матчів, у яких забив чотири голи та віддав дві результативні передачі.


Фото: newspix.pl

Самі вигадали інтерес з боку Динамо, а тепер будуть роздувати серіал про зв'язок з Динамо! Рівень журналістики катастрофічно падає!