16 травня 2023 21:56

Лука Модрич: "Думаю, ми зіграємо ще один фінал"

Півзахисник "Реала" Лука Модрич прокоментував завтрашній півфінальний матч-відповідь Ліги чемпіонів проти "Манчестер Сіті" (перша гра - 1:1).


"Ми не можемо дочекатися завтрашнього матчу. Ми повинні насолоджуватися цим моментом. Ми робимо щось дивовижне, завжди граємо у півфіналі ЛЧ. Ми не можемо чекати.


Усі ці титули, які ми виграли, пояснюють усе про нас. Ми щасливі та пишаємося після всіх цих років.


Ми неодноразово грали в півфіналах і фіналах. Ми всі впевнені: мої товариші по команді та Анчелотті. Ми хочемо зіграти класну гру і вийти у фінал.


Виграти свою шосту Лігу чемпіонів? Звичайно, ми про це думаємо. Це додаткова мотивація. Але "Реал" завжди мотивує вас, не має значення конкуренція. Ми близькі до того, щоб зробити щось історичне.


Едуардо Камавінґа? У нього все добре, він сьогодні тренуватиметься. Камавінґа значно покращився. Він показує свій клас, навіть коли грає лівого захисника. Він для нас дуже важливий. Нам потрібен його футбол завтра, і я радий за нього і за те, що він робить.


Нам комфортно, коли ми граємо в Лізі чемпіонів. Можна сказати, що це наша конкуренція. Ми віримо у свої якості, віддамося на повну.


Найголовніше – це команда. Ми всі дуже близькі, боремося один за одного. Це ключ до нашої команди. Між молоддю і нами, старими гравцями, є єдність.


Вінісіус і Родріго вже показали минулого сезону, наскільки вони хороші.


Моя травма в матчі проти "Жирони"? Я хотів зробити все можливе, щоб зіграти у фіналі Кубка Іспанії та півфіналі ЛЧ. Я думав про 2015 рік. Я не хотів знову пропускати ці ігри. Зараз почуваюся добре, ніякого дискомфорту, нічого. Я спробував щось інше, щоб відновитися після травми, дотримуючись порад кількох друзів. Вийшло добре. Тепер я добре почуваюся і щасливий бути тут.


Завтрашня гра - це 50/50. Різниця буде в дрібницях. В обох командах є елітні гравці. Ми хочемо завтра викластися по максимуму.


Ми повинні бути зосередженими завтра і допомагати один одному протягом усієї гри. Думаю, ми це зробимо і зіграємо ще один фінал", - цитує Модрича Madrid Xtra.