15 травня 2023 09:56

Власники "Челсі" припускають, що помилилися, звільнивши Тухеля. Поттера, як і раніше, високо оцінюють

Власники «Челсі» припускають, що помилилися, звільнивши Томаса Тухеля у вересні.


Як пише Daily Mail, власники «синіх» визнають, що, можливо, помилилися, ухваливши рішення про відставку німця.

Тухеля, який був дуже популярним серед гравців та вболівальників, звільнили через кілька матчів після приходу до управління клубом нових власників на чолі з Тоддом Боулі. Це рішення було за масштабною перебудовою, в ході якої склад поповнили Рахім Стерлінг, Марк Кукурелья та Уеслі Фофана.

Власники «Челсі» ніколи не розраховували працювати з Тухелем у довгостроковій перспективі, проте зараз вони визнають, що, можливо, мали залишити його в клубі до кінця сезону, щоб перехідний період вийшов м'якшим. Але вони хотіли якнайшвидше позначити початок нової ери при нових власниках.

Майже відразу після звільнення Тухеля «Челсі» призначив Грема Поттера на посаду головного тренера. Його робота з командою тривала 7 місяців.

Зазначається, що власники «Челсі», як і раніше, високо оцінюють Поттера, незважаючи на таку швидку відставку. Проте команда грала так погано, що власники клубу відчули, що мають втрутитися.

Зараз "Челсі" керує Френк Лампард - його контракт розрахований до кінця сезону. Клуб близький до призначення Маурісіо Почеттіно, який очолить команду влітку.