13 травня 2023 19:07

"Челсі" не зміг обіграти "Ноттінгем Форест": Мудрик залишився в запасі лондонської команди

Фото - ua.depositphotos.com


Матч 36-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому Челсі приймав Ноттінгем Форест, відбувся сьогодні на лондонському стадіоні «Стемфорд Брідж» і завершився внічию (2:2).


Челсі зіграв унічию з Ноттінгем Форест у домашньому поєдинку 36-го туру чемпіонату Англії (2:2).

Український вінгер Михайло Мудрик провів весь матч на лаві запасних «аристократів».

Гості вийшли вперед на 13-й хвилині матчу – навіс бразильського захисника Ренана Лоді ударом головою замкнув нігерійський форвард Тайво Авонійї, який у високому стрибку випередив голкіпера Едуара Менді та захисників Челсі.

Челсі забив двічі протягом семи хвилин на початку другого тайму – дубль оформив лівий вінгер Рахім Стерлінг, який спочатку замкнув простріл з правого флангу у виконанні Чалоби, а потім красивим ударом, що обводить, потрапив у дальній кут воріт гостей.

Господарі вели в рахунку лише чотири хвилини. Авонійї ударом головою замкнув навіс бельгійського хавбека Ореля Мангаля і також оформив дубль.

22-річний Мудрик перейшов до Челсі з донецького Шахтаря у зимове трансферне вікно. Михайло зіграв у складі лондонської команди 15 поєдинків та зробив дві результативні передачі.

Челсі провів 35 матчів, набрав 43 очки та посідає 11 місце англійській Прем'єр-лізі. Ноттінгем Форест зіграв на один поєдинок більше, має в активі 34 залікові пункти і розташовується на 16-му рядку в турнірній таблиці.

У наступному турі Челсі зіграє на виїзді з Манчестер Сіті у неділю, 21 травня.