11 травня 2023 22:59

Стадіон "Лівого Берега" на 99,9% готовий приймати матчі першої ліги

Стадіон "Лівого Берега" у передмісті Києва готується до проведення домашніх зустрічей команди наступного сезону першої ліги ПФЛ.


"Коли ми презентували новий стадіон восени минулого року, фінальні будівельні роботи ще велися. Сьогодні ж хочу сказати, що ми маємо на 99,9% завершену споруду, яка може експлуатуватися та готується приймати матчі чемпіонату першої ліги. Готуємо всі необхідні документи для атестації стадіону", - повідомив президент ФК "Лівий Берег" Микола Лавренко.


Першими натуральне поле нової арени, обладнане сучасними системами підігріву та автоматичного поливу, випробували професійна команда "Лівого Берега" та старші вихованці клубної академії – команда 2007 р.н., які провели товариську зустріч між собою.


Також "Лівий Берег" має намір продовжити розвивати клубну екосистему з трьох стадіонів (два з яких – з якісним італійським штучним покриттям) та трьох критих манежів незабаром доповнять тренувальні поля із трав'яним покриттям.


Нагадаємо, що професійна команда "Лівого Берега" влітку готується дебютувати у змаганнях першої ліги ПФЛ, завоювавши це право за спортивним принципом у сезоні 2021/22, який не було дограно через повномасштабне вторгнення Росії в Україну.


Фото - Sport Arena