11 травня 2023 22:37

Лампард зробив подарунок гравцеві "Челсі" U-14, покликавши його тренуватися з першою командою

Тимчасовий тренер Челсі Френк Лампард зробив несподіваний подарунок капітанові складу лондонського клубу U-14 Чарлі Голланда, запросивши його потренуватися з першою командою, повідомляє Goal.


За інформацією джерела, Лампард зробив це у якості нагороди за перемогу в Кубку Альберта Фелана. Челсі U-14 переміг у фіналі Фулгем із рахунком 5:0.


За вражаючі виступи протягом усього турніру Голланду було надано можливість провести тренування зі своїми дорослими футболістами "синіх", які готувалися до майбутнього матчу проти Ноттінгем Форест.


На тренувальних кадрах Голланд брав участь у легкій пробіжці з такими людьми, як Матео Ковачич та Конор Галлагер, під керівництвом тренера з фітнесу Метта Бірні.


Це був особливий день для Чарлі Голланда, оскільки зазвичай лише гравці складів до 21 або 18 років отримують можливість потренуватися з першою командою.


У той час як молоді гравці часто знаходяться там, де тренується основна команда, їм, як правило, важко отримати можливість поспілкуватися зі своїми кумирами. Це робить досягнення Голланда ще особливішим.