11 травня 2023 17:51

"Я не згоден із Шевченком": Леоненко виступив проти думки легенди українського футболу з приводу матчу ЛЧ

Учора, 10 травня, Мілан поступився Інтеру в рамках першого півфінального матчу Ліги чемпіонів (0:2). Андрій Шевченко, який провів свої найкращі роки у складі Мілана, виступив зі словами підтримки у бік свого колишнього клубу та заявив, що «росонері» ще можуть пройти Інтер.

Віктор Леоненко не поділяє оптимізму Шевченка. Він запевняє, що Мілан спочатку слабший і він нічого не зміг створити біля воріт Інтера за два тайми.

«Я не згоден із Шевченком. Я вважаю, що Мілану буде неможливо відігратися. По-перше, він слабший, і Андрій попався на вудку, як і багато хто. Те, що Мілан виглядав трохи краще у другому таймі – це їм дозволив Інтер. Просто Інтер увімкнув режим «не пропустити та суворо зіграти в обороні», а скільки створив моментів Мілан? Штангу і не рахуйте, там мільярд ніг було».


Леоненко впевнений, що Шевченко просто пішов на поводу у гравців Інтера, які дозволили Мілану контролювати м'яч.


«Я й близько не бачу, що Мілан може щось зробити. З Жиру там взагалі шансів немає, вони й так у десятерм грали вчора, без Леау. Шева щось зрозуміло, він і повинен підтримувати, але за рахунок чого Мілан може виграти?

Гадаю, Андрій вважає, що якщо вони почали трохи краще контролювати м'яч у другому таймі, то шанси є. Він забув, що Мілан контролював гру 45 хвилин, але так нічого і не створив. Подивимося, може він і має рацію, у мене свої висновки», – сказав Леоненко у своєму телеграм-каналі.


Поєдинок у відповідь Мілана та Інтера відбудеться 16 травня і почнеться о 22:00 за київським часом.