11 травня 2023 15:05
1

"Циганик вирішив, що пенальті був": Леоненко шокований рішенням арбітра в матчі СК "Дніпро-1" – "Олександрія"

Екс-форвард Динамо Віктор Леоненко вважає спірним пенальті, який був призначений у ворота Олександрії у перенесеному матчі першого туру УПЛ із Дніпром-1.


Віктор Леоненко не зрозумів, чому головний арбітр матчу Дніпро-1 – Олександрія Ярослав Козик не пішов дивитися ВАР в епізоді із призначеним пенальті у ворота гостей на 20-й хвилині.

«Нам же вже оголосили, що ВАР буде у кожній грі сезону у Шахтаря та Дніпра-1. Тільки хто його нахрiн дивився? Я думав, що Ротань побіг усіх просити, щоби подивилися ВАР. А він побіг до якогось тренера. Може й мала бути червона».


На думку експерта, це було дуже спірне рішення арбітра з огляду на складність моменту. Леоненко не згоден із коментатором матчу Ігорем Цигаником щодо однозначності ситуації.


«Коментатор чомусь вирішив, що пенальті був. Ми з повторами сперечаємось, а суддя без перегляду вирішив. Наразі будь-який спірний пенальті призначатимуть, і ВАР тут не врятує. Його ніхто не дивиться», – сказав Леоненко у підкасті свого телеграм-каналу.

Я не впевнений що це був би пенальті навіть у балеті, але Дніпро мінус один явно тягнуть за вуха до чемпіонства. Я зовсім не фанат Шахтаря, але я ще більше проти того щоб чемпіонство досталося шахраям. Чомусь здається що недалеко той час коли Дніпро мінус 1 залізе в нові борги і на горизонті з'явиться Дніпро мінус два.