11 травня 2023 14:00

Лунін та Моурінью: тренер "Роми" вимагає трансферу українця – думка Жозе про Андрія та сума переходу

Український голкіпер мадридського Реалу Андрій Лунін може продовжити кар'єру в італійській Серії А. У послугах воротаря збірної України зацікавлений головний тренер Роми Жозе Моурінью.


Незважаючи на те, що ходять чутки про можливий вихід Жозе Моурінью з Роми до ПСЖ наприкінці сезону, португальський тренер думає про посилення римської команди на сезон 2023/24.


Роме потрібно посилити оборону і вони шукають воротаря. Як повідомляє Fichajes.net, Моурінью зацікавлений у послугах українського голкіпера Реала Андрія Луніна.


24-річний Лунін знову проводить важкий сезон у мадридському клубі, де має мало можливостей виявити свій талант через присутність Тібо Куртуа. Ця ситуація, схоже, не турбує Моурінью, який вірить, що українець може стати відмінним придбанням Роми як через його поточний рівень, так і через його потенціал.


За даними джерела, Реал не зацікавлений у продажу Луніна за будь-яку ціну, тому Рома може спробувати взяти в оренду на один сезон або спробувати домовитися про трансфер українського гравця, який може піти приблизно за 15 мільйонів євро.


Луніна також готовий забрати Галатасарай. Турецький гранд додав Андрія до свого списку воротарів, яких розглядає для посилення складу. Таку інформацію надав турецький скаут Еренкан Кочак.