10 травня 2023 18:53

"Ліверпуль" готовий запропонувати за Гімараеса близько 100 млн євро, ПСЖ - на 25 млн більше. "Барса" хоче підписати хавбека "Ньюкасла" 2024-го

«Барселона», «Ліверпуль» та «ПСЖ» поборються за Бруно Гімараеса.


Півзахисник "Ньюкасла" привернув увагу цих трьох клубів. За даними As, "Ліверпуль" готовий зробити пропозицію на суму близько 100 мільйонів євро - у клубі вважають бразильця ідеальним гравцем для зміцнення півзахисту після відмови від Джуда Беллінгема.

"ПСЖ" має намір посилити склад для боротьби за Лігу чемпіонів. Луїш Кампуш стежив за Гімараес ще за його виступів за «Ліон». Цього літа менеджер французького клубу готовий запропонувати за трансфер гравця на 25 мільйонів євро більше, ніж Ліверпуль.


"Барселона" планує оформити трансфер Гімараеса влітку 2024 року. Щоб заплатити «Ньюкаслу» близько 100 мільйонів євро клуб буде змушений продавати гравців.

"Ньюкасл" не має наміру продавати півзахисника і хоче продовжити з ним контракт. «Сороки» готові запропонувати футболістові рекордну для клубу угоду.


Сам хавбек поки що не розглядає варіанти. Він хоче грати у Лізі чемпіонів та обговорить своє майбутнє з представниками «Ньюкасла» після закінчення сезону.